Leder du efter priser på betongulv?

Betongulv koster, hvad det koster. Hvor meget det er, kan vi ikke vide. Nogle steder på nettet står der, at prisen på betongulv er 500 kroner pr. m2. Men det kan du nok ikke stole på.

For det første skal du kende dit undergulv. Ved du, om dit undergulv kan holde til flere hundrede kilo beton? Du er ikke alene om denne uvidenhed. Derfor vælger mange danskere en helt bestemt løsning.

Om 12 timer kan du stå med 3 unikke priser


Vi har set priser fra 750 kr. pr. m2, men du kan godt få den længere ned. Brug 3byggetilbud.dk, så får du unikke priser i dag.

Byggesjusk og lave priser hænger sammen – også i 2018

Tv2 kan hurtigt lave en serie om byggesjusk med dig i hovedrollen. Chancen er lille, men den er større, hvis du vælger en håndværker pga. hans pris. Det må du ikke glemme.

Det gælder for alle typer byggeopgaver. Alt fra renovering til badeværelse til et nyt betongulve kan blive udsat

Betyder det, at jeg skal vælge den dyreste?

Nej. Bestemt ikke.

Vi tror på pris og kvalitet, og det bør du også. Men der er en service, du måske har overset. For den er til gode for dig og håndværkeren. Ingen af jer kommer til at gå på kompromis. Det er win-win.


Så enkelt kan du få prisen i bund

Vil du gerne undgå at betale det, andre betaler?

Synes du, at 2000 kr. sparet er højest 5 minutters tid værd?

Hvis du bare er det mindste interesseret, så hæng på. For her vil vi fortælle dig, hvordan du får prisen lidt længere ned end andre.

Håndværkerne er ikke desperate, som de før har været. Det går godt i Danmark, og vi renoverer alt fra badeværelset til køkkenet. Chancen for at de vil give dig rabat, bare fordi, det er mikroskopisk. Du skal virkelig give dem en rigtig god, hvis det skal kunne lade sig gøre.

Nogle håndværkere fokusere på betongulve. Det er deres lille ekspertise, og de klarer sig også godt. Flere vælger at få betongulv i hjemmet og i forretninger, og det giver vækst i hos små håndværkere.

Her kommer det, du skal gøre.

Du skal bruge 3byggetilbud.dk

250.000 danskere undersøger priser med 3byggetilbud.dk

Du kan med god grund ikke komme udenom 3byggetilbud.dk, når du vil undersøge, hvad et betongulv koster. Det er tjenesten alle bruger, når vi danskere vil have priser på en byggeopgave – fx et nyt betongulv.

Beskriv først opgave i deres formular. Fortæl, hvor mange kvadratmeter i skal have. Måske også nævne jeres budget, hvis i har et. Det kan være, at det påvirker håndværkeren til at gå lidt ned i prisen. Selvfølgelig uden at det påvirker kvaliteten.

Ja, tak – lad mig få 3 uforpligtende priser

Bemærk: Du får adgang til priser, du ikke kan finde på nettet.

Og hvad så nu?…

Læs om epoxy gulve

Et nyt lag til betongulvet!

Få 3 konkrete priser

3byggetilbud.dk kan give dig 3 priser på beton gulv