Den overraskende sandhed om betongulv priser

Betongulv koster, hvad det koster. Det er aldrig helt til at vide. Nogle steder på nettet står der, at prisen på betongulv er 500 kroner pr. m2. Men det kan du nok ikke stole på.

Du skal kende dit undergulv. Bor du i et gammelt hus fra 1960erne er dit undergulv med stor sandsynlighed slidt – det vil ikke kunne holde til betongulvet! Derfor vil det koste ekstra. Og derfor vælger mange danskere en helt bestemt løsning, som du skal høre om i dag.

Få 3 kvalitetsgodkendte priser på betongulv


Prisen på betongulv: Alt lige fra 350 kroner til næsten 900 kroner pr. m2 – det står der på håndværkernes hjemmesider. Det kan virke lidt utroværdigt. Brug derfor 3byggetilbud.dk, og få 3 unikke priser på betongulv fra tre forskellige kvalitetsgodkendte håndværkere.

Byggesjusk og lave priser hænger sammen – også i 2019

Tv2 kan hurtigt lave en serie om byggesjusk med dig i hovedrollen. Chancen er lille, men den er større, hvis du vælger en håndværker pga. hans pris. Det må du ikke glemme.

Det gælder for alle typer byggeopgaver. Alt fra renovering til badeværelse til et nyt betongulve kan blive udsat


Få adgang til betongulv priser, du ikke finder andre steder

Vil du gerne spare 2000 kroner på 1 minnut?

Vil du ha’ en håndværker, som er kvalitetsgodkendt?

Jamen, skal skal du hænge på. For her vil vi fortælle dig, hvordan du får prisen på betongulv – uden du bliver fristet af en håndværker, der lover guld og grønne skove.

Der er i dag 2 problemer med betongulv pris…

1) Håndværkerne er ikke desperate, som de før har været. Det går godt i Danmark, og vi renoverer alt fra badeværelset til køkkenet. Chancerne for, at ud får rabat eksisterer næsten ikke.

2) Nogle håndværkere fokusere på betongulve. Det er deres lille ekspertise, og de klarer sig også godt. Flere vælger at få betongulv i hjemmet og i forretninger, og det giver vækst i hos de små specialiserede håndværkere. De er de bedste, men de har rigeligt at lave, så derfor skal du punge op.

Det skader ikke spørge, hvad det koster 

Spørg løs. Håndværkerne vil glædeligt give en pris på at lave betongulv. Det er den eneste måde, du finder ud af, om det er noget for jer.

Du kan med god grund ikke komme udenom 3byggetilbud.dk, når du vil undersøge, hvad et betongulv koster. Det er tjenesten alle bruger, når vi danskere vil have priser på en byggeopgave – fx et nyt betongulv.

Beskriv opgaven i deres formular. Fortæl, hvor mange kvadratmeter i skal have. Det er også en god idé at nævne jeres budget. Mange gange påvirker det håndværkeren til at gå ned i prisen, fordi de kan se, at I ikke er så langt fra hinanden.

Ja, tak – lad mig få 3 uforpligtende priser

Bemærk: Du får adgang til priser, du ikke kan finde på nettet.

Det skader ikke spørge!

Læs om betongulv

Kan du ikke helt bestemme dig? Bare rolig, du kan læse meget mere om betongulve her.

Spørg, hvad betongulv koster

3byggetilbud.dk giver dig 3 unikke priser på betongulv