Trænger du til et nye stuegulv?

I stuen kan du få lige det gulv du vil have.

Er du klar over, hvilke stuegulv danskerne allerbedst kan lide for tiden? Ligesom der er tøjtrends, så er der også trends inden for stuegulve. Dem er vi gået i dybden med, så du kan se, hvad du skal holde øje med.

Har du desuden overvejet, hvad det må koste?

Har du et rigtig gammel gulv? Over 20 år? Så skal du måske have et nyt undergulv – læs mere om det her.

Stuegulve har også trends

For de fleste er dette en svær beslutning. Stuen er samlingsstedet, og hvis gulvet ikke åbner op for stuen, så er det bare ikke det samme. Gulve er med andre ord vigtige. I stuen er de specielt meget vigtige.
Stuegulve er ikke alene et stort projekt. Det er også omfattende og dyrt. Derfor får mange det gjort i vinterferien eller eftersårferien. Ikke så mange gør det om sommeren, fordi der er ude-projekterne øverst på listen.

Inden du beslutter dig

Først skal du vide, hvordan markedet faktisk hænger sammen.
Hvis du har overvejet at tage i byggemarkedet, så skal du fortsætte med at læse med.
De gode priser – hvor er de henne? Mange tror, at håndværkerne er dyre og ikke til at stole på. Det er rigtig synd, fordi mange af dem giver særdeles gode priser. Måske de leverer 1 dag for sent, men det har du vel også selv prøvet at gøre på arbejdet? Tømrer bliver hurtigt dømt for at være dovne, men det er jo et fysisk hårdt arbejde. Det skal du huske på.
Byggemarkederne er ikke billige. De kan give rabat. Bygma har b.la. en Bygmaster-klub, hvor du kan få 10% på dine køb. Hvis plankerne derfor koster 15.000 kr. vil du få dem til 13.500 kr. Det er også en slags penge.
Stuegulv er dyrt. Vi har spurgt rundt, og vi har fundet frem til, at når du skal have stuegulv, så skal du købe dem via tømreren.
De fleste tømrer tilbyder at komme hjem til dig med nogle planker, så du kan se dem i hjemmet – og ikke i en butik. Han kan rådgive og fortælle dig fordele og ulemper.