Sådan får du trægulvet på tilbud

Spar 30 – 50%! Stol ikke på det. Byggebranchen er fyldt med falske priser, der er lavet for at få dig til at slå til, desværre. Sådan har det været i mange år. Forbrugerombudsmanden slår ned på det, men så mange gør det, at det er svært at følge med. Du bliver lovet, at trægulvet er på tilbud – og det er det – men i virkeligheden kostede gulvet måske det samme en ugen siden. Førprisen er bare sat op.

Så nemt får du trægulvet på tilbud

Du kan godt spare flere tusinde kroner, men det er ikke i byggemarkedet. Gå i stedet direkte til gulvlæggeren. De får (næsten) samme indkøbspris som byggemarkedet, men de er mere villige til at gå ned i pris – også selvom du måske selv lægger gulvet.

Køb ikke gulve på nettet. Ligegyldigt hvor godt et billede, du ser, vil det ikke være det samme, når du ser det ligge på dit stuegulv. Mange fortryder og bliver skuffet. Du kan undgå det, hvis du i stedet får besøg af gulvlæggeren. Han vil give dig vareprøver, og du vil kunne overveje det og træffe et rigtig valg.

Spar 50% er en løgn, desværre

 Ikke alle men nogle tømrere og byggemarkeder lyver og giver priser, der ikke helt passer. Forbrugerombudsmanden har flere gange fundet “fejl” i priserne, fordi de havde sat prisen op inden, at de blev sat ned. Det må man ikke. Desværre falder mange i fælden – men det skal du ikke! Du kan sagtens få trægulv på tilbud alligevel.

Om 30 dage kan du stå med en flybillet i hånden

Måske kan du også have råd til hotel. Men hvis du holder fast ved de gamle måder at gøre tingene bør, vil du nok ikke. Fakta er, at byggemarkederne tjener kassen, og deres tilbud ikke er tilbud. De hæver priserne, når de sætter priserne ned.

En flybillet og hotel koster 6.000 kr., og det vil du have råd til, hvis du med et åbent sind bruger 3byggetilbud.dk og ser, hvad gulvmændene har at tilbyde dig.

Bemærk: Du får adgang til priser, du ikke finder på nettet.

Mette har råd til en flybillet

“Jeg har en 22m2 stor stue, hvor jeg vil have nyt gulv. Jeg forestiller mig, at det gamle gulv skal væk, og det nye skal lægges. Kan I også give et tilbud på, hvad nogle rigtig flotte egetræs planker vil koste?”, spurgte hun 3byggetilbud.dk formular.

“Det kan sagtens lade sig gøre. Vi har flere anmelderroste gulvlæggere til rådighed. De vil give dig 3 personlige og unikke tilbud – de er også uforpligtende,” skriver de tilbage.

….

Mette får de 3 unikke priser i sin indbakke.

“Det kan da ikke være rigtigt,” tænker hun.

*Booker en flybillet*

Mens hun er på ferie, får hun lagt nyt gulv, fordi hun har sparet så mange penge, fordi hun ikke tog tilbuddet i byggemarkedet.