epoxy gulv

2. oktober 2019

Betongulv isolering. Kom nu videre med det – få et tilbud

Skal dit betongulv isoleres?

Sikke en god ide. Det holder nemlig rigtig godt på varmen.

Smid hjemmeskoene: Gå på et varmende betongulv

Isolering af betongulv er en opgradering af jeres indeklima. Det er en af de beslutninger, som vil koste jer en mærkbar sum penge, men hvor I bagefter tænker ”Det var det hele værd – det skulle vi have gjort for længst!”.

Forestil dig

  • at gå rundt på dit gulv med bare tær – og faktisk synes, at det er dejligt
  • at spare penge på din varmeregning

Er der virkelig intet negativt at sige?

Jo, nu skal du høre…

Isoleret betongulv holder på varmen – men også på kulden

Det hjælper på varmen. Men kulden kommer også til at bide sig fast, hvis du blot får gulvet isoleret. Betongulv er nemlig verdensmester i at holde fast på varme, om så den er kold eller varm.

SÅ hvad gør du?

I stedet for kun at få isolering, så bør du også overveje gulvvarme. Nu, når du er i gang med et byggeprojekt, så kan du lige så godt. Det vil koste ekstra, men husk: Du kan få tilskud til det, hvis du gør det energivenligt.

Det skader ikke at spørge om prisen

”Hvad koster det at få isoleret sit betongulvet?”

Et bud kunne være 6.500 kr. ex moms.

Men det kan også koste 18.500 kr. ex moms.

Vil du vide helt nøjagtigt, hvad betongulv isolering koster hjemme hos dig? Det skader ikke at spørge. Faktisk det lige præcis derfor, at 3byggetilbud.dk eksisterer: Så kan du få et overskueligt overblik i en lidt lyssky branche. Mange bliver snydt og betaler for meget. Det undgår du. Og i stedet for sikrer du dig at få tilbud fra troværdige håndværkere, du kan regne med.

Er du handyman? Så vil du elske dette

Når du bruger 3byggetilbud.dk, så får du 3 tilbud.

Endnu mere interessant, så får du Enterprisegarantien: En gratis forsikring til din byggeopgave. Så hvis håndværkeren sjusker, så er du forsikret op til 30.000 kr. Er det ikke bare fedt?

Lad os eksempelvis sige, at efter isoleringen af dit betongulv, så er der en revne. Det går jo ikke. Du tager derfor Enterprisegarantien i brug, så du uden beregning får det lavet igen – endda uden brok fra håndværkeren.