15. november 2018

Få den bedste pris på lægning af sildebensparket.

Kunne du godt tænke dig et sildebensgulv? 

Og er du klar over, hvor dyrt det kan være?

Ja, det kan være dyrt. 

Den gode nyhed er, at du godt kan spare penge, selvom alle fortæller dig, at ‘det er da dyrt!’. Du ved sikkert allerede, at det er lægningen af gulvet, som koster mest. Plankerne kan også være dyre, men det afhænger af dit gulvvalg. 

Længere nede fortæller vi dig, hvordan du kan spare et mærkbart beløb. 

eller…

Sildebensparket er dyrt og hurra for det

Det er det, der gør det særligt. Meget få hjem har sildebensparket. Og dem, som har det, finder du ofte i magasiner som BoBedre. Hjemmenes ejeren har altid en så god smag.

I nogle år var betongulvet ‘in’, men nu er det sildebensparket, som alle vil have. Men ikke alle har råd, hvilket er en god ting. For det udelukker hele Danmark. Hvordan ville det se ud, hvis alle hjem havde sildebensparket? Ikke for kønt.

Lige nu er det en god ting, at sildebensparket er dyrt at få lagt. Det gør gulvet anderledes og til en oplevelse at træde ind på. Derfor skal du ikke ærgre over prisen. Omvendt er det selvfølgelig svært at glæde sig over at skulle af med ekstra pengene – men det har vi en løsning for.

Bliv tømrerens gode ven

Sildebensparket er dyrere end andre gulve, fordi det tagere længere tid at lægge. Det kræver en helt særlig teknik, som ikke er så ligetil. Det er ikke et klikgulv, som alle og enhver kan ligge. Gulvet kræver i sig selv godt håndværk, og derfor skal ud og finde dig en tømrer.

Tømrer har fast time pris. Gang den med 10-20 timer alt efter arealet, hvor du skal have lagt sildeben. Det løber hurtigt op i mange tusindekroner. Og du kan heller ikke finde en lærling, som kan gøre det billigt. De potentiale skader, som de kan lave, vil koste dig i længden. Find dig en god tømrer, som har styr på det.

Tømrer sætter særligt pris på:

  •  at du vil dele billeder af endeligt resultat på fx sociale medier

Vi glemmer at prutte om prisen!

DR lavede i 2012 en undersøgelse, hvor de fandt frem til, at vi danskere simpelthen glemmer at prutte om prisen. Måske fordi vi finder det uhøfligt. Foran os er jo en håndværker, som har en lang uddannelse og er god til sit arbejde – kan man overhovedet tillade sig at bede om en lavere pris?

JA, du kan sagtens bede om et billigere produkt.

Sådan skal du prutte om prisen

Det gør du ikke ved at være en hård banan. Og det virker heller ikke at spørge: “Er det muligt at lidt rabat på lægning af sildebensparket?” Du gør det for nemt at svare nej.

I stedet skal du, efter du har være glad, smilende og sød overfor håndværkeren, spørge direkte “Hvor meget rabat kan jeg få?”. Nu giver du dem ikke mulighed for at sige nej. De kan prøve at afvige, men her kan du blot sige, at “jeg havde altså regnet med lidt rabat.” Før du ved af det, har du altså sparet 10 måske 20% – og det er til at mærke.

280.000 danskere får deres tømrer-tilbud samme sted fra

Ikke alle tømrer laver sådanne opgaver.

Så hvor skal starte.

Alle eksperter er enige: du skal indsamle flere tilbud. Det tager dig maks 1 minut, og du kan gøre det lige nu. Brug blot tilbudsportalen 3byggetilbud.dk. Hørt om dem? De er Danmarks største tilbudsportal, hvor flere hundredetusinde danskere har fået tilbud på et projekt i hjemmet. Udfyld blot deres formular, med informationer om antal kvadratmeter, om du har udset dig et sildebensparket og hvis du er smart, tilføjer du dit budget.

Du kan forvente:

  • at få troværdige priser
  • en kundeservice i top (måske derfor næsten 300.000 opgaver er formidlet derigennem)

Du undgår… 

  • håndværkere uden evner
  • utroværdige priser, hvor du bliver snødt

JA TAK: Få 3 unikke priser på sildebensgulv lægning.