epoxy gulv

Leder du efter epoxy gulv priser? Få svaret på, hvor de er bedst

Så hvad koster epoxy gulve? Du kan spørge en murermester, og han vil give dig svaret. Men kan man stole på svaret? Epoxy gulv priser er ikke som trægulve. Det er svært at regne på. Har du et solidt undergulv? Vil du have epoxy gulvet i køkkenet? Eller i badeværelset? Man kan ikke skærer prisen over i én kam.

Heldigvis er der et sted, hvor du kan få uforpligtende priser. Her skader det ikke at spørge. Faktisk har over 250.000 danskere allerede spurgt om prisen på deres håndværkerprojekt. 

Det skader ikke spørge “Hvad koster epoxy gulv hjemme hos mig?”

Så du vil undgå uretfærdige priser?

Men du vil vel også undgå priser?

I Danmark har vi flere tusinde håndværkere. Dagligt går mere end 1 håndværkervirksomhed konkurs. Men inden de går konkurs, så forsøger de desperat på at overleve. Det medfører sjuske håndværk. Og det sker hver dag. Igen og igen.

Bør du så gøre det selv? Nej, bestemt ikke. I stedet bør du spørge de rette og troværdige håndværkere, hvad det koster hos dem. Det kan du nemt gøre. Bare brug 3byggetilbud.dk, så får du 3 priser på dit epoxy gulv.

Vores eksperter anbefaler: Besøg 3byggetilbud.dk og spørg dem, hvad epoxy gulv koster hos dig.

Du bør aldrig male epoxy selv!

En spand maling og en pensel. Mere behøver du egentlig ikke. Det kan være fristende at spare pengene og gøre det selv, fordi det jo bare er maling.

Men nej, det er ikke bare maling. 

Epoxy maling er ætsende, og det anbefales at private ikke rør det. Selv de professionelle har særlige regler, som de skal overholde. Før man får lov til at være ‘epoxy maler’ skal man først på flere dages kursus. Det siger en del, synes vi. 

Hvad koster epoxy maler i timen?

Du skal i 9/10 tilfælde bruge en malersvend.

En malersvend koster omkring 750 kr. i timen.

Du skal også have malingen. Enten kan du købe den selv, eller så kan du købe hos maleren, og det kan sagtens ske, at du kan få epoxy malingen til en ekstra god pris. 

HmGulve.dk anbefaler: Få 3 unikke priser på et epoxy gulv 

Epoxy gulv prisen


Du skal betale for op til 10 kg maling og 2 L hærder, som vil løbe op i 1000 kroner.

Start her: Vælg, hvad du vil med epoxy malingen

Inden, du kan få en pris, skal vi vide, hvordan din nuværende situation er.

Du har 3 muligheder:

Vælg, hvad du vil ha’.


Du vil ha’ betongulv med epoxy maling

Du skal forvente, at din pris vil være omkring 1.200 kr. /m2. Men vi har oplevet, at folk godt kan komme længere ned.

Epoxy gulv prisen kan gå hen og blive dyr nu – men ikke meget dyrere end, hvad gulve normalt koster. I stedet for planker skal du have beton, og det er billigt. Arbejdstiden er dog mere omfattende, og derfor er epoxy gulv prisen en tand mere dyr end plankegulv. 

I stedet for at kontakte en håndværker fx en murer, og bede ham om et tilbud, bør du bruge 3byggetilbud.dk. Fordelen er, at du sikrer, at tilbudene ikke er uretfærdige og

Epoxy gulv prisen kommer ned, hvis du:

Det skader ikke spørge. Det er helt uforpligtende.


Du har trægulv og vil ha’ epoxy maling ovenpå


Du har allerede betongulv og vil nu ha’ epoxy maling på


Sådan undgår du uretfærdige priser på epoxy gulv

Stol ikke på priserne på nettet. Ting som “15.000 kr. for et nyt epoxy gulv” dur ikke. Hopper du på den slags, kan du ende i byggesjusk. 3byggetilbud.dk finder de rette folk til din opgave. Det er håndværkere, de har arbejdet med i flere år. De er til at stole på.

Få 3 tilbud. Priserne er forpligtende. Du kan bruge dem som en indikator på prisen.

Med 3byggetilbud.dk får du:

  • adgang til priser, du ikke finder på nettet
  • 3 helt konkrete priser til jeres behov
  • lokale og dygtige håndværker, som 3byggetilbud.dk har godkendt

JA TAK – Giv mig 3 personlige & uforpligtende priser.

Har du allerede betongulv?

Du kan få epoxy gulv billigere end andre.

Men der er også faldgrupper, du skal være opmærksom på.

Du må ikke tro, at du kan gå i gang selv. Af få lagt nyt gulv tager ikke en weekend. Specielt ikke hvis du vil have epoxy gulv. Det tager tid, og du skal være grundig. Gør du det ikke ordenligt, vil dit epoxy gulv revne, og det vil på ingen måder være prisen værd. For du kan alligevel hurtigt ende med at spenderer over 10.000 kr.

  • Epoxy gulv bør males ovenpå betongulv
  • Mange får det også malet på trægulv, hvilket også er flot

Sådan får du epoxy gulv prisen i bund

Brug 3byggetilbud.dk! 250.000 danskere bruger dem til fornyelser i hjemmet. Når du udfylder formularen på deres side, vil du få 3 priser. Du skal vide, at disse priser er helt uforpligtende. Brug dem bare som indikator. Det er helt okay.

Vi anbefaler, at du får tilbud på 2 ting:

Du får adgang til priser, du ikke kan finde på nettet. Hvis du søger på epoxy gulv priser, vil du ikke kunne finde noget, der kan matche dem, du får på 3byggetilbud.dk. Det fortæller vores erfaring.

Du kan gøre det (halve arbejde) selv. Du kan spare op til 10.000 kr., hvis du gør det selv. Men som nævnt tidligere, skal du holde dig fra at male med epoxy. Du vil kunne spare, men det er ikke risikoen værd. Det, du kan gøre selv, er, at du kan fjerne dit gamle gulv. Hvis dit betongulv ligger under trægulvet, kan du fjerne og køre trægulvet væk. Det er hurtigt 1 dags arbejde, du spare.

Derfor skal du kun: