epoxy gulv i garage

Leder du efter epoxy gulv pris? Nederst får du svaret, hvor de er bedst

Så hvad koster epoxy gulve? Du kan spørge en murermester, og han vil give dig svaret. Men kan man stole på svaret. Epoxy gulv priser er ikke som trægulve. Det er svært at regne på. Har du et solidt undergulv? Vil du have epoxy gulvet i køkkenet? Alt sådan noget påvirker prisen.

Hvis bare der var et sted, hvor man kunne få priser helt uforpligtende. Og bare rolig, det er der. Faktisk har over 250.000 danskere allerede brugt servicen 3byggetilbud.dk, giver dig. 

Hvad koster epoxy gulv pr m2?


Du skal betale for 10 kg maling og 2 L hærder, som vil løbe op i 1000 kr – men det er bare malingen.

Du bør aldrig male epoxy selv!

En spand maling og en pensel. Mere behøver du ikke. Men så alligevel. Epoxy maling er ætsende som bare pokker, og det anbefales at private ikke rør det. Selv de professionelle har særlige regler, de skal overholde.

Certifikater og flere dages kurser er kravet for at male med epoxy. Du bør ikke gøre et selv.

Hvad koster epoxy maler i timen?

Du skal i 9/10 tilfælde bruge en malersvend. En lærling går ikke. De skal som sagt have været på kurserne, og det er ofte kun svendene, som har været det. 

En malersvend koster omkring 750 kr. i timen.

Hvad med malingen? Du kan vælge at købe den selv. Glem ikke at maleren ofte har noget på lager, og det kan sagtens ske, at du kan få epoxy malingen til en god pris. Ellers bør du tage i Bygma. Melder du dig ind i deres Bygmaster-klub, kan du få 10%.

HmGulve.dk anbefaler: Få 3 tilbud på at få malet epoxy gulv

Har du allerede betongulv?

Du kan få epoxy gulv billigere end andre.

Men der er også faldgrupper, du skal være opmærksom på.

Du må ikke tro, at du kan gå i gang selv. Af få lagt nyt gulv tager ikke en weekend. Specielt ikke hvis du vil have epoxy gulv. Det tager tid, og du skal være grundig. Gør du det ikke ordenligt, vil dit epoxy gulv revne, og det vil på ingen måder være prisen værd. For du kan alligevel hurtigt ende med at spenderer over 10.000 kr.

  • Epoxy gulv bør males ovenpå betongulv
  • Mange får det også malet på trægulv, hvilket også er flot

Sådan får du epoxy gulv prisen i bund

Brug 3byggetilbud.dk! 250.000 danskere bruger dem til fornyelser i hjemmet. Når du udfylder formularen på deres side, vil du få 3 priser. Du skal vide, at disse priser er helt uforpligtende. Brug dem bare som indikator. Det er helt okay.

Vi anbefaler, at du får tilbud på 2 ting:

Du får adgang til priser, du ikke kan finde på nettet. Hvis du søger på epoxy gulv priser, vil du ikke kunne finde noget, der kan matche dem, du får på 3byggetilbud.dk. Det fortæller vores erfaring.

Du kan gøre det (halve arbejde) selv. Du kan spare op til 10.000 kr., hvis du gør det selv. Men som nævnt tidligere, skal du holde dig fra at male med epoxy. Du vil kunne spare, men det er ikke risikoen værd. Det, du kan gøre selv, er, at du kan fjerne dit gamle gulv. Hvis dit betongulv ligger under trægulvet, kan du fjerne og køre trægulvet væk. Det er hurtigt 1 dags arbejde, du spare.

Derfor skal du kun:


Har du ikke betongulv?

Du skal have lagt betongulv først.

Du skal forvente, at din pris vil være omkring 1.200 kr. /m2. Men vi har oplevet, at folk godt kan komme længere ned.

Epoxy gulv prisen kan gå hen og blive dyr nu – men ikke meget dyrere end, hvad gulve normalt koster. I stedet for planker skal du have beton, og det er billigt. Arbejdstiden er dog mere omfattende, og derfor er epoxy gulv prisen en tand mere dyr end plankegulv. 

I stedet for at kontakte en håndværker fx en murer, og bede ham om et tilbud, bør du bruge 3byggetilbud.dk. Fordelen er, at du sikrer, at tilbudene ikke er uretfærdige og

Epoxy gulv prisen kommer ned, hvis du:

Det skader ikke spørge. Det er helt uforpligtende.


Sådan undgår du uretfærdige priser på epoxy gulv

Stol ikke på priserne på nettet. Ting som “15.000 kr. for et nyt epoxy gulv” dur ikke. Hopper du på den slags, kan du ende i byggesjusk. 3byggetilbud.dk finder de rette folk til din opgave. Det er håndværkere, de har arbejdet med i flere år. De er til at stole på.

Få 3 tilbud. Priserne er forpligtende. Du kan bruge dem som en indikator på prisen.

Med 3byggetilbud.dk får du:

  • adgang til priser, du ikke finder på nettet
  • 3 helt konkrete priser til jeres behov
  • lokale og dygtige håndværker, som 3byggetilbud.dk har godkendt

JA TAK – Giv mig 3 personlige & uforpligtende priser.