epoxy gulv i garage

Alt, du skal vide om epoxy gulve

Epoxy gulve er helt unikt. 2018 er året!

Hvorfor få et epoxy gulv? Det vil vi prøve at besvare i dag. Hvis du spørger os, er det nemlig det flotteste gulv, man kan få. Desværre er der en masse faldgrupper, som du skal være opmærksom på. Hvor hurtigt du kan få det og prisen, kan vi ikke svare på. Hvis du allerede er interesseret, kan du læse om epoxy gulv priser. Kort fortalt er det ikke så slemt, som det kan være med andre gulve.


Fordele og ulemper ved epoxy gulv

Epoxy gulv ser glat ud, men det er det ikke. Faktisk er det et af de mest skridsikre gulve, du kan få. Og derfor er det perfekt til badeværelser.

 Du behøver ikke at få lagt betongulv. Epoxy er en maling, du kan male ovenpå alle overflade. Alt fra klinker til trægulv og selvfølgelig betongulv.

Dit gulv vil få en ekstra lang holdbarhed, når du har fået malet epoxy.

 Rengøring er nem. Og det er vel altid et plus? Hår og snavs vil også være mindre synligt, hvis du har epoxy og betongulv. Og det er vel også et plus?

 Prisen er også et plus! Hvis du køber maling og hærder gennem en murer eller maler, kan du få det til 700 kr. for 12 m2.

Du skal på ingen måder gøre det selv. Selv professionelle malere skal have et certifikat, før de må male med epoxy. Det er meget ætsende, og det er derfor ikke så ligetil. Selv med handsker skal du tage forholdsregler. En god maler, der kan male med epoxy, koster ca. 500 kr. /t.

Er du klar? Se, hvad det vil koste for dig at få epoxy gulv. Fortæl blot, hvor mange kvadrameter I har, og hvad I ønsker.

JEG ER KLAR: Giv mig 3 mega gode priser. 


Epoxy vil du aldrig fortryde

Efter 3 måske 2 år begynder de fleste trægulv at knirke. Man kan ikke undgå det. De naturlige og levende planker udvider sig, og det gør, at træet knirker. 

Når du har epoxy gulv, kan du dræbe gulvet. Voldtsomt lyder det, men det er sandt. Du kan sørge for, at dit trægulv bliver lydløst. Og det vil du ikke fortryde.

Vil du have epoxy oven på betongulv, får du heller ikke mange bekymringer. For du får et gulv, der er slidstærkt. Fordi epoxy gulvet bliver skridsikkert, kan du bruge det i badeværelse. Folk, der har klinker ærger sig over én ting. At de er glatte. Får du epoxy gulv, vil du ikke ærgre dig over dét heller.

Som du kan høre, er der mange fordele og få ulemper.

Du kan ikke selv male med epoxy

Vil du gøre det selv?

Kan du huske, hvordan epoxy gulv blev brugt i gamle dage? Ingen ville have det i sit hjem, det var jo giftigt! I dag bruger industrien epoxy gulv flittigt, fordi det holder. Hver eneste dag kører lastbiler og gaffeltrucks ovenpå epoxy gulve rundt omkring i europa. Det holder flere år. Taber man noget, kommer der knap en flænge.

Du kan gøre det selv. Og vi kan åbne en restaurant. Bare vi har noget kød og nogle pander, ikk. Men når vi dag efter dag oplever, at gæsterne ikke kommer igen, vil vi ønske, at vi kunne få en hånd.

Du vil også ønske, at du vil få hjælp, når du står med et grimt epoxy gulv. For det er ikke som at male en væg. Epoxy maling er noget for sig selv. Du skal have prøvet det før, ellers vil det gå galt. Og det er også derfor, at der kun er få malere i Danmark, der må male med epoxy.

Du kan selv, men du bør ikke gøre det selv.

Under 100 malere i Danmark må male med epoxy

Vil du have prisen på et epoxy gulv?

Det er ikke let at finde en maler. Selvom du søger på Google, vil du blive mødt af meget få i dit lokalområde. Og det vil betyde, at du skal betale for transport. Pludselig bliver det en dyr omgang – hvilket vi helst skal undgå.

Gør det nemmeste. Brug 3byggetilbud.dk. Over 250.000 danskere bruger dem, når de skal have fornyet hjemmet, og det samme bør du. Deres service er ligetil. Du får 3 personlige priser. De er helt uforpligtende, og du kan bruge dem som indikator.

  • Næsten alle epoxy-malere er tilmeldt 3byggetilbud.dk
  • Du får adgang til priser, du ikke finder på nettet

Husk: Det skader ikke spørge, og det er derfor 3byggetilbud.dk eksisterer.

JA TAK: Giv mig 3 personlige priser på at få malet et epoxy gulv. Bare en prisidé.

De mest populære epoxy farver

Hvid er den absolutte mest interessante farve til et epoxy trægulv. Du bør overveje det, hvis du vil have et lyst og åbent hjem. Det vil sætte et helt unikt præg på dit hjem. Og det vil passe ind, ligegyldigt hvilken stil du har. Det er det gode ved hvidt gulv. Vi har skrevet lidt mere om hvidt gulv her, som du kan læse.

  • Klar epoxy
  • Hvidt epoxy

De fleste får malet klar epoxy, fordi det ikke er farven, man går i op. Det er effekten, den giver. Du får et stærkere gulv.

LÆS OGSÅ: Sådan får du gode priser på klar epoxy. 

Hvor bør du få lagt epoxy gulv? 

Epoxy er ikke forbeholdt virksomhed. Private kan også få stor glæde af det. De fleste private hjem får epoxy gulv i:

Overalt! Kun din fantasi sætter grænser.

Og der er en særlig trend. De fleste får det i badeværelset. Når du får malet epoxy oven på betongulv eller klinker, får du et helt unikt gulv, og det er der ikke mange, der har!

Køkkenet er også et godt sted. Men det skulle man ikke tro. Betongulv kan godt larme, men når hvis du får 2x lag epoxy, kan du undgå det. Du vil faktisk få et meget lydløst gulv, der er behageligt og giver dig et godt indeklima.

Hvad koster epoxy gulv?

Du skal have maling og hærder. Vil du have betongulv, skal det laves, og dit gamle gulv skal fjernes. Det lyder hurtigt dyrt, men vi har et et tip til dig, der gerne vil undgå dyre priser. Men hvem vil ikke have gode epoxy gulv priser?

LÆS MERE: Epoxy gulv priser.

Bliv en af de få med epoxy malet trægulv

Det ser man ikke hver dag. Spørgsmålet er bare, hvornår folk får øjnene op for det. Du kan male det gamle, slidte gulv i hvidt. Du kan give det en ny glans.

Du kan gøre det meste selv, hvis du vil have epoxy trægulv.

  • Lav en gulvafslibning af dit gamle gulv – læs mere om gulvvafslibning
  • Rens det og vær 100% sikker på, at der er intet snavs
  • Køb 10 liter epoxy maling og hærder
  • Få en epoxy maler til at male gulvet

Epoxy er ikke bare maling til dit gulv

De fleste vælger at få lagt gulvvarme, når de får et nyt gulv. Dit nuværende gulv skal derfor fjernes. Hernæst kommer et lag beton. Dette bliver slebent. Til sidst kommer malingen så på, som giver den sidste finish.

Basalt set er det bare betongulv med maling.

Men det skal være epoxy, fordi det holder. Desuden er det også altid det gulv, du ser i BoBedre – fordi det er flot. Det fremstår som intet andet gulv.

Et hvert hjem med epoxy gulv har et unikt gulv. Intet vil være som dette, måske lige malingen, men ellers intet.