epoxy malet trægulv

4. marts 2018

At få malet trægulvet med epoxy er en super ide!

Dit gamle gulv skal skiftes ud. En nem måde at forny det på er gennem epoxy maling. Du kan få det i flere farver, men de fleste vælger klar epoxy og hvid epoxy. Billedet ovenfor er et trægulv malet med hvid epoxy.

Et nyt gulv på én weekend!

Få et helt nyt gulv, meget få har, for bare 10.000 kr. 

Det ser man ikke hver dag. Hvis du ville forny dit gulv fuldstændigt, ville det koste meget mere. Mange gange tager det også 1 uges tid. Dette er en nem vej til at nyt gulv. Og det er ikke fordi, at løsningen er dårligere. Folk har bare ikke fået øjnene op for det endnu.

Du vil være en af de første og få til at få et epoxy malet trægulv, og det vil glæde dig. Du kan sætte nyt præg på dit hjem, fordi gulvet er en så vigtig del af indretningen.

Fordele og ulemper ved at epoxymale trægulvet

Du skal blot gulvafslibe og male gulvet. Det tager derfor bare 1 weekend. 

Pengepungen vil have godt af det. I stedet for at gå ud og købe planker og fjerne dit gamle gulv, fornyer du det bare, og det er væsenligt billigere. 

Du giver dit trægulv en ny styrke. Mange oplever også, at gulvet ikke knirker, hvis man maler et tykt lag epoxy. 

Du kan ikke gøre det hele selv. Først skal gulvet slibes – det kan du selv. Men du bør ikke selv male trægulvet. Du skal ud og finde en certificeret maler, der er godkendt til at male med epoxy. Heldigvis er det ikke så dyrt igen, hvis du bruger 3byggetilbud.dk

Få malet dit trægulv med epoxy

Som sagt: Gør det ikke selv.

Så hvad koster det?

Hvis du vil undgå at blive snydt og få uretfærdige priser, skal du ikke gå direkte til tømreren eller maleren. I stedet skal du bruge en troværdig formidler: 3byggetilbud.dk.

Helt kort. Du får 3 personlige priser, når du har beskrevet opgavens omfang. Fx “Jeg vil gerne have et tilbud på at få malet mit gamle trægulv. I alt er der tale om 22 m2, og det skal nok også slibes.”

Mere skal der ikke til.

Går du udenom 3byggetilbud.dk, vil du kunne ende i byggesjusk. Brug dem. De er danskernes tryghed, når vi skal forny hjemmet. Det er ikke for sjov, at over 250.000 danskere har brugt dem; du bør også!

JA TAK: Giv mig 3 personlige – og uforpligtende – priser i dag.

Bemærk: du får adgang til priser, du ikke finder på nettet. Og du vil kunne få lov til at købe epoxy maling med op til 40% rabat gennem maleren.