epoxy malet trægulv

2. oktober 2019

Få malet epoxy ovenpå dit kedelige trægulv

Vil du have et nyt gulv? Og skal det kun koste en smule?

Så er maling ovenpå dit gamle trægulv løsningen. Du kan få det i flere farver, men de fleste vælger klar epoxy og hvid epoxy. Og det bedste er, at du kan gøre det på en weekend – men du bør ikke selv gøre det.

Hold dig fra at male med epoxy!

Det er ætsende. Selv professionelle skal have et certifikat, ellers må de ikke. Du skal derfor ikke male gulvet selv. Få en maler til at gøre det for. Sådan er det, hvis du vil have epoxy.

Så hvad kommer det til at koste dig?

Et helt nyt gulv koster minimum 20.000 kr.

Et epoxy malet trægulv koster for nogle 10.000 kr. ex moms.

Og så er der dem, der betaler meget mindre. Og det kan du også komme til. Men så skal du også være klar til at spørge “Hvad koster det?” her og nu – selvfølgelig uden at binde dig til noget.

Hvad spiller ind i prisen:

  • kvadratmeter
  • malingtype og kvalitet
  • malerens timeløn

Tricket er, at du spørger 3byggetilbud.dk “Hvad koster epoxy maling ovenpå trægulv hjemme hos mig?”.

Wupti, så får du 3 priser. Men tag dem med et gran salt. Du kan nemlig godt få dem ned i pris. Sig til dem, hvad dit budget er. Lad dem tilpasse sig. Det skal de nok gøre.

JA TAK: Giv mig 3 personlige – og uforpligtende – priser i dag.

Fordele og ulemper ved at epoxymale trægulvet

Du skal blot gulvafslibe og male gulvet. Det tager derfor bare 1 weekend. 

Pengepungen vil have godt af det. I stedet for at gå ud og købe planker og fjerne dit gamle gulv, fornyer du det bare, og det er væsenligt billigere. 

Du giver dit trægulv en ny styrke. Mange oplever også, at gulvet ikke knirker, hvis man maler et tykt lag epoxy. 

Du kan ikke gøre det hele selv. Først skal gulvet slibes – det kan du selv. Men du bør ikke selv male trægulvet. Du skal ud og finde en certificeret maler, der er godkendt til at male med epoxy. Heldigvis er det ikke så dyrt igen, hvis du bruger 3byggetilbud.dk

Få malet dit trægulv med epoxy

Som sagt: Gør det ikke selv.

Så hvad koster det?

Hvis du vil undgå at blive snydt og få uretfærdige priser, skal du ikke gå direkte til tømreren eller maleren. I stedet skal du bruge en troværdig formidler: 3byggetilbud.dk.

Helt kort. Du får 3 personlige priser, når du har beskrevet opgavens omfang. Fx “Jeg vil gerne have et tilbud på at få malet mit gamle trægulv. I alt er der tale om 22 m2, og det skal nok også slibes.”

Mere skal der ikke til.

Går du udenom 3byggetilbud.dk, vil du kunne ende i byggesjusk. Brug dem. De er danskernes tryghed, når vi skal forny hjemmet. Det er ikke for sjov, at over 250.000 danskere har brugt dem; du bør også!

JA TAK: Giv mig 3 personlige – og uforpligtende – priser i dag.

Bemærk: du får adgang til priser, du ikke finder på nettet. Og du vil kunne få lov til at købe epoxy maling med op til 40% rabat gennem maleren.