epoxy gulv

2. marts 2018

Poleret betongulv på én weekend

Det skader ikke at spørge

Har styr på det?

Ved du, hvordan du skal gøre?

Hvordan du får prisen i bund?

Hvis du svarer nej til bare 1 af disse spørgsmål, så bør du overveje, om du skal stå med det alene. Du skal til at starte med få 3 gratis og uforpligtende tilbud fra nogle af de mest troværdige håndværkere.

Det skader ikke spørge: Lad mig forhøre, hvad det koster at få poleret betongulv hjemme ved mig.

Først skal du af med dit gamle gulv

Har du trægulv, kan du gøre det selv. Men hvis du har klinker, er det en anden sag. Du kan godt, men du skal være forsigtig. Folk har en tendens til at hamre for hårdt og ramme VVS rør i køkkenet og badet. Det går ikke.

Du skal være opmærksom på faldgrupperne.

Bruger du en håndværker, betaler du ca. 2500 kr. for dette. Udover at spare tiden ved du med sikkerhed, at det bliver gjort ordenligt. De fleste foretrækker at have en håndværker med fra start, og det anbefaler vi også dig. Du skal være en vis gør-det-selv mand, før du selv kan gå i gang med et poleret betongulv.

Nu skal have lagt betongulv

Beton er billigere end plankegulv. Det er arbejdskræften, du betaler for.

Et genvej til lavere priser

Et trick, folk har succes med, er, at de bruger 3byggetilbud.dk. 250.000 danskere har brugt dem til at fornye deres hjem, og vi anbefaler du gør det samme.

Stol ikke på priserne på nettet. Poleret betongulv koster ikke 10.000 kr. Ej heller 30.000 kr. Måske for nogen, men ikke for alle. Priserne er ikke til at forudse. Det er derfor, folk bruger 3byggetilbud.dk.

Når du bruger 3byggetilbud.dk, er du på den sikre side. Priserne er gennemgået. Du får hele 3 stks., og dem kan du sammenligne. Men det bedste af det hele er, at det er altsammen uforpligtende. Du skal intet foretage dig. Bare få de 3 priser. Vil du bruge dem, så gør det. Vil du finde nogen andre til at lave dit polerede betongulv, gør du bare det. Og det er, hvad vi kalder god service.

Vent 5 dage – nu kan du polerer 

Når dit betongulv er lagt, kan du gå i gang med poleringen. Igen skal du nok hente hjælp udefra. Det gør de fleste. Medmindre du har lavet et poleret betongulv før, anbefaler vi dig, at du hyrer en ekspert. Ellers kan du over dit få lavet revner i dit gulv. Mange oplever også, at deres gulv bliver ujævnt, hvis de gør det selv.

Nu står du med et poleret betongulv. Men er det nok?

Hvad med epoxy maling?

Epoxy gulv er utroligt smukt. Sammen med betongulvet unikke detaljer, kan du få et særdeles flot gulv, meget få har. Men det er efterhånden en trend. Folk kalder det New Yorker gulv – og du kan læse mere om New Yorker gulv her.

Du skal ikke male gulvet selv. Epoxy er ætsende. Det har vi skrevet et par ord om, der er et kig værd. Læs med her, hvis du vil vide mere om epoxy gulv. 

Et poleret betongulv er, hvis du spørger os, et epoxy gulv.

JA TAK – Giv mig 3 personlige priser på poleret betongulv i dag.