Polyurethan gulv er noget for sig selv

Du finder ikke ét gulv, der minder om polyurethan gulv. Ikke engang epoxy kan hamle op med det.

Når du træder ind i et rum med polyurethan gulv, så bemærker du det. Det giver rummet noget ekslusivt over sig, som er ganske unikt.

Sådan får du polyurethan

Er du klar over, hvad polyurethangulv er?

Du har helt sikkert set det i en butik før. Men private kan også få polyurethangulv. Det er ikke forbeholdt nogen. De fleste butikker har blot fået det, fordi det giver et ekslusivt og unikt look.

Kender du epoxy gulv?

Polyurethangulv minder om epoxy maling. Fælles for dem begge er den enorme styrke malingen har. PUR gulv – som det også kaldes – skiller sig dog ud ved at skinne lige en tand mere. Det spejler sig. Derfor får du et meget lysere rum, hvis du får lagt polyurethan.

De fleste har betongulv, når man får polyurethangulv. Men det behøver du ikke. For det er noget andet unikt ved polyurethan! Du kan få det på lige præcis den overflade, du ønsker. Der er intet krav om, at den skal være fuldstændig jævn. Nogle håndværkere mener, at det er bedst – og det er det selvfølgelig også – men fordi, at det er maling, så kan det sagtens komme ned i revner og fylde dem ud.

Der er meget godt at sige om dette gulv.

Vidste du fx at:

Der er ikke fundet nogen ulemper ved polyurethan. Det holder på varmen. Det revner ikke, som betongulv. Du kan få det blødt, så overfladen ikke er så hård. Hvis du vil have det skridsikkert, kan du vælge, hvor meget det skal være. Tænk lige over det. Du kan vælge, hvor skridsikkert dit gulv skal være. Hvilken luksus er det ikke?

4 fakta om  polyurethangulv

Priser helt ned til 110 kr. og op til 600 kr. pr. m2. Det afhænger af, hvilket gulv du har lige nu.

Utroligt slidstærkt. Det derfor industrien er så glad for det.

Mest velegnet til badeværelser og køkkener.

 Du skal ikke gøre det selv. Ikke engang alle fagfolk må lave polyurethangulv. Det kræver et cerfikat, og derfor råder vi dig til at komme i kontakt med en ekspert.

Hvorfor ikke få en pris nu?

Det skader ikke spørge. Og det er derfor 3byggetilbud.dk eksisterer. Hos dem får du 3 uforpligtene tilbud, som du kan kigge på. Det er den bedste og mest effektive vej til polyurethan. 250.000 danskere har allerede fået deres byggeopgave igennem dem.

Beskriv din opgave. Forklar, hvad du søger. Er du en butik, kan du med stor fordel også bruge 3byggetilbud.dk.

Byggesjusk er stadig et problem

Skal du vælge den billigste? Hvis det er gennem 3byggetilbud.dk, sker der ikke noget ved det. De samarbejder med kvalitetstestet håndværkere. Som nævnt har over 250.000 danskere brugt dem, og de er tilfredse.

Tv2 har i mange år lavet serier om byggesjusk.

Hvad kan du gøre for at undgå byggesjusk? Først og fremmest skal du vælge en håndværker, der er specialiseret i polyurethangulv. De er nemme nok at finde En hurtig Google søgning, og du har fået +10. Men ved du hvor gode de er? Kender du nogen, der har brugt dem før og kan anbefale dem? Nok ikke, desværre.

Vi kan ikke sige det nok. Brug 3byggetilbud.dk, så er du på den sikre side. At du så får 3 rigtig fornuftige og uforpligtende tilbud, det er vel et plus?

Ja tak, lad mig få 3 uforpligtende priser