Polyurethan gulv er noget for sig selv

Du finder ikke ét gulv, der minder om polyurethan gulv. Ikke engang epoxy kan hamle op med det.

Når du træder ind i et rum med polyurethan gulv, så bemærker du det. Det giver rummet noget ekslusivt over sig, som er ganske unikt.

Bedste egenskaber og pris: Alt, du skal vide om polyurethan

Hvorfor egentlig polyurethangulv?

Der er ingen ulemper ved polyurethangulv. Gulvet har ingen svage sider. Det må koste mange penge, tænker man, men nej, du kan få det billigt. Og bedre er, at varmen bliver i gulvet. Andre gulve, fx betongulve, har det med at revne. Det gør polyurethangulv ikke – det holder. Overfladens hårdhed bestemmer du selv. Og hvis du vil have det skridsikkert, kan du vælge, hvor meget det skal være. Derfor er gulvet helt perfekt til dit badeværelse.

4 hurtige om  polyurethangulv

Nogle betaler helt op til 1.000 kroner per m2, mens andre slipper med 500 kroner (du slipper billigt, når du følger vores guide). 

Holdbarheden af øverste hylde kvalitet. Ingen gulve holder farve og stuktur som polyurethan.

Du kan efter få arbejdsdage komme hjem til et helt nyt gulv. Det tager kun få dage at få polyurethan, så du slipper for at have håndvækerrod i flere dage. 

 Du må IKKE gøre det selv. Man skal have et certifikat for at gøre det. Man kan nemt komme galt afsted, fordi det er så ætsende. Du kan godt få polyurethangulv prisen ned alligevel. 

Hvad er dit budget?

Du må ikke blive overrasket, hvis prisen er 1.000 kroner per m2. Men hvis du følger vores tips, så undgår du den slags uretfærdige priser. Faktisk kan du gennem vores guide få polyurethangulv til 500 kr.

Disse ting påvirker polyurethangulv prisen:

  • Antal m2
  • Nuværende underlag
  • Slidstyrke
  • Placering fx om du ønsker gulvet på badeværelset eller i køkkenet?
  • Om du har eksisterende gulvvarme eller ej

Det skader ikke spørge “Hvad koster det at få polyurethangulv hjemme hos mig?”

Og det kan du gøre lige nu, mens du læser denne guide – og endda kun få priser fra troværdige håndværkere. Du får kun priser fra håndværkere, der er kvalitetsgodkendte.

Betongulv vs. Polyurethan?

Polyurethangulv minder meget om betongulv, men der mærkbare fordele. Hvis det stod til os, så ville vi nok vælge det mere ukendte polyurethangulv fremfor betongulv.

Og her er hvorfor.

Du kan vælge helt nøjagtigt den farve, du kan lide. Betongulv får eet look, det er mat og ofte råt. Mange gange er det pænt, men det er ikke gulvet for alle. Med tiden så vil du nok også opleve, at polyurethangulv holder sin originale farve, men betongulv mister sin farve. Dertil så kommer, at du kan få polyurethan oven på eksisterende gulv.

Konklusionen er, at polyurethangulv vinder over betongulv, hvis man alene ser på egenskaber. Men det skal jo ikke kun komme an på det. Hvis du foretrækker betongulvets rå udseende, så læs mere om betongulv her.

Byggesjusk er stadig et problem

Skal du vælge den billigste? Hvis det er gennem 3byggetilbud.dk, sker der ikke noget ved det. De samarbejder med kvalitetstestet håndværkere. Som nævnt har over 250.000 danskere brugt dem, og de er tilfredse.

Tv2 har i mange år lavet serier om byggesjusk.

Hvad kan du gøre for at undgå byggesjusk? Først og fremmest skal du vælge en håndværker, der er specialiseret i polyurethangulv. De er nemme nok at finde En hurtig Google søgning, og du har fået +10. Men ved du hvor gode de er? Kender du nogen, der har brugt dem før og kan anbefale dem? Nok ikke, desværre.

Vi kan ikke sige det nok. Brug 3byggetilbud.dk, så er du på den sikre side. At du så får 3 rigtig fornuftige og uforpligtende tilbud, det er vel et plus?