epoxy gulv

12. marts 2018

Slibning af gulv: Hvad skal du være opmærksomhed på?

Vil du have et nyt gulv? Du ved vel, at det hurtigt løber op i 30.000 kr., og det er uden gulvlægningen! Det er dyrt at få nyt gulv. En nem og effektiv måde er at få slibet sit gulv. Slibning af betongulve, plankegulv og selv trapper er meget enkelt, og det vil blot tage 1 dag for en professionel. Dagen efter vil du kunne gå rundt på, hvad der ligner et helt nyt gulv.

Har du også overvejet ludbehandling? Hvis du har, så har vi skrevet en vigtig artikel om gulvbehandling – læs mere.

Sådan får du prisen helt i bund

Har du hørt om 3byggetilbud.dk? En portal, der kan få dig i kontakt med gulvafslibere. 250.000 danskere har brugt deres service, og det bør du også.

Længere nede i artiklen viser vi, hvordan du får de unikke priser.

Læs mere om gulvafslibning pris.

Anbefalet: Gør det IKKE selv

Lad fagmanden gøre det. Han har års erfaring, og du vil undgå problemer. En gulvafsliber er stor, tung og svær at kontrollere. Hvis du ikke har prøvet det før, vil du få et chok. Selvom du måske er stærk og føler, at det er til at styre, kan du stadig komme i problemer. 

Man har hørt historier om folk, der nu har et gulv, der knirker, fordi de, at gulvet blevet slebet for dybt. Det plager dem, og de kan kun fixe det, hvis de får et helt nyt gulv.

En gulvafsliber har gjort det over 100 gange, og han ved, hvad han skal gøre, når der er et søm, der stikker frem. Ved du det? Hvis du tror, at du skal hive det op og hamre det i igen, tager du fejl. Når du hamre det i igen, kan du komme til at slå det skævt i, og du vil få et knirkende gulv.

Slibning af gulv er en god idé, men det er ikke en nem opgave. Du kan ikke gøre det på 6 timer. En fagmand kan, og det vil ikke koste mere end 200 kr. pr. m2. Har du 30 m2, vil dit nye gulv koste dig 6000 kr. måske endda inklusiv moms, hvis du bor vest for Storebælt.

Slibning af betongulv

Har du et gammelt og slidt betongulv? Det vil være en god idé, hvis du får det slebet. Lige nu er dit ellers stærke betongulv ekstra svagt, og chancen for, at det bliver værre bliver større for hver dag, der går. Et slidt betongulv kan hurtigt ende med at få revner, og det vil kræve mere end bare en slibning.

Hvis dit betongulv har revner, skal du forvente, at det koster dig 1 – 3.000 kr. ekstra. Mureren vil skulle fylde revnen – pyllefylde er ikke nok. Det vil tage ham tid og materialer, og du vil have svært ved at gøre det selv.

Generelt bør du ikke selv stå for slibningen af betongulvet. Tag fat i en fagmand. Først og fremmest ved han bedst, men han gør det også langt flottere. Det er et håndværk, og hvis man har prøvet det flere gange, kan man gøre det bedre.

Anbefalet: Få 3 priser fra 3byggetilbud.dk

Kunne du overveje epoxy?

Du kunne undgå slibningen af betongulvet, hvis du havde malet epoxy fra start af. Malingens styrke er ikke den eneste fordel. Du vil også få et 100% unikt gulv, som din murer kan tilpasse og ændre. Designet bestemmer du derfor helt selv.

Epoxy maling ovenpå et slebet betongulv er vist i BoBedre, og folk kender det som New Yorker gulv.

Hvis du har 6.000 kr. – udover pengene til slibningen af gulvet – hvorfor så ikke gøre det?

OKAY: Jeg vil gerne forhøre mig om prisen på et slebet betongulv.

Bemærk: Linket giver dig adgang til 3byggetilbud.dk og deres unikke priser. Du vil få 3 uforpligtende priser, når du har udfyldt formularen, og det er den bedste indikator på prisen på slibning af betongulv med epoxy.

Slib gulvet og få et nyt trægulv Slibning af trægulv

Er du ved at være træt af det gamle gulv? Får du træsplinter i foden, og er det fodkoldt? Du kan leje en gulvafsliber for 3-500 kr. om dagen, men det kan hurtigt koste dig flere tusinde kroner. De uerfarne vil komme til at slibe for dybt, og det vil du straks kune høre. Dit gulv begynder nu at knirke, og det vil koste dig dyrt, fordi nu skal du ikke bare have slebet gulvet. Nu vil du have et nyt gulv.

Undgå hellere det. Find en fagmand, og han kan også være dyr. Men vi har fundet en løsning.

Hmgulve.dk anbefaler: Brug 3byggetilbud.dk.

  • Du får unikke priser
  • Troværdige håndværkere, som danskere igennem tiden har  rost
  • Over 250.000 har brugt deres service

Det er nemt og hurtigt. Om 3 minutter kan du stå med den første pris, og du vil have en idé om, hvad slibning af trægulvet vil koste dig.

JA TAK: Lad mig forhøre om prisen på slibning af trægulv.

Du kan også selv slibe trægulvet:

  1. Lej ene gulvafsliber i dit lokale byggemarked for 1000 kr.
  2. Først bruger du det stærke og tykke papir
  3. Når du er ved at se et lysere og flottere gulv, skal du bruge det finere papir. Husk at gå langsomt
  4.  Overvej om du skal give gulvet en ludbehandling.

Det er enkelt nok, hvis du har styr på teknikken. Hvis du er uopmærksomhed, vil du gå galt. Vi anbefaler, at du er på den sikre side og får fagfolk til at gøre det.

Slibning af trappe

Dette er særligt komplekst, og det er meget svære end det almindelige gulv. Hvis du føler, at du nogenlunde har styr på slibningen af trægulvet, vil du komme ud på dybt vand her. Først kræver det en særlig slibemaskine, og hvis du kan finde den, skal det nok gå. Hvis ikke bør du finde en fagmand.

Du skal ud og kigge efter en håndholdt slibemaskine, og du skal have flere forskellige papirer til det.

Du kan også bare overlade det til en fagmand. For en trappeopgang i et parcelhus, skal du ikke betale mere end 1000 kr. inkl moms for en trappeopgang.

Unikke priser: Ja tak, lad mig få 3 priser på slibning af trappen.

Slibning af bordplade

Sådan får du troværdige priser på slibning af gulvet