Er dit køkkengulv slidt?

Er det ikke ved at være tid til et nyt køkkengulv?

I stedte for at købe et helt nyt køkken, kan du måske nøjes med et nyt gulv. Køkkengulve betyder mere, end man skulle tro. De fylder meget i rummet, og hvis det er slidt, vil resten af køkkenet virke slidt.

Spørgsmålet er: hvilket køkkengulv, vil du have?

1. Svar på disse fire spørgsmål 

Som sagt er køkkenet rammerne for din stil og tone i hjemmet. Se på dette billede. Kan du ikke godt forestille dig resten af hjemmet?

  • Vil du have lyse farver?
  • Er du til det gammeldagse – blot fornyet?
  • Savler du over epoxy gulv og betongulve?
  • Har du et åbent køkken?

2. Er du ikke helt sikker på prisen?

Du ved nu, nogenlunde din stil. Hvis ikke, så går det nok. For du ved det, vel når du ser det?

Næste trin er, at du skal finde en pris. Måske er den endnu fastsat? Det går nok. For så bør du kontakte en håndværker. Han kan komme med 3 bud på, hvad et betongulv vil kunne koste, sildebensparket og så meget andet.

 

epoxy gulv

3. Et lille (hemmeligt) trick til forhandling af pris

Flere og flere kender og bruger tricket, så det er måske ikke særligt hemmeligt…

Men først!

Tag aldrig en håndværker for prisen. Alt for mange snyder og ved, at prisen er en indikator du går efter. Som mange har erfaret, hænger pris og kvalitet selvfølgelig sammen.

Og nu til hemmeligheden:

Bruger du tjenesten 3byggetilbud.dk vil du komme i kontakt med 3 håndværkere, som giver dig en pris. Prøv at spørg dem, alle om I ikke kan skære 15% af prisen, hvis du lover at anbefale, skrive Trustpilot og lægger det på Instagram?

Psykologisk og statisktisk set vil håndværkeren sige ja. Ellers så vil han sige 10%. Hvorfor? Jo, ser du, kære læser. Når nogen gør dig en tjeneste, så vil du aldrig gengælde den. Og det er det, håndværkeren gør her.

Det skader ikke spørge 3byggetilbud.dk

Fristet af epoxy gulv?

De er særdeles in...

Få 100% unikke og troværdige priser

Find ud af hvad køkkengulvet koster.

Køkkengulve er hverken dyre eller billige. Hvis du vil vide mere om nyt gulv pris – så læs mere.

De nyeste køkkengulv trends i 2018

Køkkengulvet har altid haft sit eget kapitel i BoBedre. For nogen er gulvet det ypperste. Specielt i Danmark går vi meget op i gulve. Vi køber trægulve som ingen anden nation. USA følger trop. De er vilde med vores eksklusive Dinesen gulve, som er perfekt, hvis man har et stort køkkenalrum. 

Det bringer os ind på den første køkkengulv trend. 

Lange planker

Har du pladsen, skal du udnytte den. Du skal have lange planker, der strækker sig fra den ene ende til den anden. Meget få har dette, fordi det er så dyrt. Det er næsten kun Dinesen gulve, der kan lave så lange plankegulv til dit køkken.

Epoxy stormer frem i køkkenet

Epoxy maling oven på betongulv. Sikke et hit. Først blev det populært i badeværelset, nu er det køkkenet, der får den helt store tur.

Hvorfor?

Fordi betongulv er råt og unikt. Du vil få et hjem – og et køkken – der ser lidt mere New Yorker agtigt ud. Derfor sætter det også krav til dine møbler. Det skal passe sammen, ellers bliver det bare forvirrende. Dit køkkengulv skal passe ind i resten af din stil.

Har du den lidt dyre og ekslusive – men også simple – stil? Så go for it. Epoxy gulv er heller ikke så dyrt at få i køkkenet. 

Den sidste trend gætter du ikke!

Er du klar?

I mange år har folk fået fjernet dette gulv. De fleste af dem har haft det i badeværelset. Men nu er det på vej frem. Folk vil have det i en moderne version.

Faktisk er der tale om terrazzogulve. i dag laver man det med fliser så smukke, at gulvet bliver som noget, du aldrig før har set.

Dét er den mest overraskende køkkengulv trend – men også den, vi bedst kan lide.

Få 3 uforpligtende tilbud på betongulv

eller…

Læs mere om betongulv pris