epoxy gulv

Fagligt opdateret: 1. februar 2020

Epoxy gulv i garagen? Du har fat i den lange ende

“Kan du give en god pris?” spurgte en helt almindelig dansker.

“Sagtens! Hvor mange kvadratmeter er der tale om?”, svarer den erfarne håndværker.

“Ca. 16 m2.” svarer danskeren med garagen.

“Det bliver 16.000 kr. – og så har jeg været god ved dig”, siger tømreren med et smil.


Husker du det gode køb?

Af og til kan man bruge penge på noget, hvorefter man føler de er spildt. Øv, tænker man. Og man går så videre med sin dag eller uge og forsøger at glemme det.

Epoxy gulv i garagen. Hvis du får det gjort, så gør du dig selv en tjeneste. Det er det garagegulv, som er lettest at rengøre, det kan holde til meget, derfor bruger industrien det ofte, og det kan sågar være en investering. Altså, inden du klapper i hænderne og tænker, du kan tjene penge på epoxy gulv i garagen, så lad mig være præcis: En investering som i

Fordele ved epoxy gulv i garagen

Frem og tilbage 365 dage om året i flere år. Dit garagegulv skal kunne tåle en del. Alt fra bildæk til en tabt rive, og det kan epoxy klare. Malingen er den absolutte stærkeste.

 Tror du ikke, at epoxy er stærkt? Hvordan kan det så være, at industrien har brugt det i mange år? De gør det, fordi det holder og virker.

 Går du op i renlighed? Heldigt for det er epoxy også en maling, der er nem at rengøre.

Det kan ske, hvis du er meget uheldig, at betongulvet med epoxy flækker eller revner. Hvis det sker for dig – bare rolig – kan du hurtigt få det ordnet, uden det koster det store. Og derfor er epoxy det mest velegnet til garagen.


Hvordan kan man vide, om man bliver taget i røven?

Du kan aldrig helt vide det – og så alligevel kan du nok godt. For uheldig, det kan vi alle sammen være. Men naiv, det skal man undgå. Der er nemlig noget om snakken, når man siger, at epoxy gulv i garagen er dyrt – det er ikke det billigste gulv.

Brug 3byggetilbud.dk og få hurtigt svar på, hvad det vil koste dig.

Bemærk: Du får adgang til priser, du ikke finder andre steder.

Kan man stole på håndværkere?

Den almene dansker har ingen anelse om, hvad et nyt gulv koster. Det er ikke hver dag, man søger efter priser på epoxy i garagen. Hvad skal der overhovedet til? Og hvad koster malingen og opbrydningen?

Sådan er livet med epoxy i garagen

Epoxy gulv er skabt til din garage. Intet gulv er så slidstærkt som epoxy. Malingen gør, at det får et råt look og en styrke. Det skulle da lige være polyurethan – det er også stærkt. Men du leder efter epoxy gulv til din garage, hvilket også er en god ide.

Små sten kommer altid ind i en garage. Andre gulve vil tage skade. Epoxy gulv gør ikke. Og du kan altid regne med, at det holder sin form. Fliser vil derimod sænke. I disse regnfulde tider forsikrer du dig selv – du tager det kloge valg – når du vælger epoxy.

Undgå høje priser på epoxy malet garagegulv!

Vil du have epoxy i garagen?

Den seneste måned har vi hjulpet 6 danskere, der ville have et nyt garagegulv med epoxy. De havde fået forskellige priser, og de ville vide, om de var OK. Man skulle tro, at priserne var nogenlunde ens. Timetallet burde nemlig være det samme, fordi de alle var mellem 10 – 16 m2. Men det var de ikke! Priserne gik fra 12.000 kr. til 37.500 kr.

Sikke noget.

Få troværdige priser med 3byggetilbud.dk

Kontakt ikke håndværkeren. Igen og igen har de forsøgt at give for høje priser, og nu går den ikke længere.

Det ser dog lyst ud. 250.000 har brugt 3byggetilbud.dk til at få priser, når de skal have fornyet hjemmet, og det samme bør du. Deres service er meget unik og brugervenlig. Så hvis du vil vide, hvad epoxy gulv i garagen koster, skal du bruge deres service.

Du får:

  • 3 tilbud som du kan sammenligne med hinanden.
  • 100% unikke og personlige priser. Du finder ikke lignende andre steder!

Det skader ikke spørge om prisen på et nyt garagegulv

Brug 3byggetilbud.dk og få hurtigt svar på, hvad det vil koste dig.

Bemærk: Du får adgang til priser, du ikke finder andre steder.