epoxy gulv

4. marts 2018

Hvad koster en gulvlægger i timen?

Det er en rigtig god idé at få hjælp til gulvlægning. De færreste kan gøre det helt perfekt, som det skal være. Ellers begynder det at knirke allerede efter 14 dage, og det trist, når et nyt gulv koster så mange penge.

Timepriser skal du ikke stole på

Alverdens tømrer reklamerer med billige priser. Men du skal tage det med et gram salt. Du skal nemlig ikke overse ting som transport og evt. overarbejde. Det er her, folk føler sig snydt, og det sker næsten ved 1/3 byggeprojekter, at folk skal betale ekstra.

Glem nu heller ikke, at mange håndværkere opgiver timepriser ex moms.

Eksempler på gulvlægning

Timepriser kan du ikke bruge til meget. I stedet bør du kigge på projekt. Du bør også aftale en fast pris, som tømrer ikke kan løbe fra. Mange er lidt forsigtige med at gøre det, fordi man frygter, at han vil få opgaven overstået og afleverer noget sjusket. Det kan ske.

Der er rigtig mange faldgrupper, når du vil forny hjemmet, desværre.

Undgå for høje priser og sjuskede håndværker

Du kan stå med et byggerod og ende i byggesjusk, hvis du vælger den forkerte håndværker. Prisen betyder ikke så meget. Der er dyre og sjuskede håndværker og billige. Gulvlægger timeprisen er ikke en direkte indikator, desværre.

Anbefalet: Brug 3byggetilbud.dk

Udfylder du deres formular, vil du få 3 personlige priser. Bare rolig: der er uforpligtende, og du kan bruge dem som indikator, hvis du vil. 250.000 danskere har allerede brugt dem, og de er den absolut mest populære service, når man vil have priser på byggeopgaver – også gulvlægning.